Eet smakelijk!

Wij maken onze poffertjes met ons eigen geheime recept. We mengen zelf ons meel en nemen dat mee in droge vorm naar de markt. Daar maken we het beslag. Met een fondanttrechter en een ouderwetse pollepel gieten we het beslag op de hete poffertjes plaat. Halverwege het bakproces draaien we de poffertjes om. Als de poffertjes gaar zijn leggen we ze op een schaaltje en dan: eet smakelijk!

Meer dan alleen poffertjes....
Poffertjes worden vooral geserveerd met een klontje roomboter en poedersuiker. Maar er is meer. Wat dacht je van Lekkere Poffertjes met roomijs en warme kersensaus of tapas met Lekkere Poffertjes?

poffertjes ijstaart
Poffertjes IJstaart
   poffertjes sandwich Poffertjes sandwich
 Poffertjes sticks  Poffertjes sticks    roomijs en kersensaus Poffertjes met roomijs en kersensaus
 Poffertjes met tapas  Poffertjes met tapas    poffertjes met garnalen en kruidenboter Poffertjes met garnalen en kruidenboter  
 poffertjes met zalm en room  Poffertjes met zalm en room      



© 2018 Lekkere poffertjes • Techniek: